Werkplaats

Bij Strating Caravans staat een goede service voorop. Niet alleen wanneer u een caravan koopt maar zeker ook wanneer de caravan toe is aan een onderhoudsbeurt.

In onze uitgebreide en professionele werkplaats zorgen we met onze jarenlange ervaring en vakkennis dat de belangrijke zaken als banden, remmen en de gasinstallatie worden gecontroleerd, zodat de klant weer vertrouwd op pad kan gaan. Om alle reparaties goed te laten verlopen hebben we een chef werkplaats aangenomen. Hiermee tonen we aan de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Alle merken caravans

Met ons uitgebreide magazijn hebben we ook meer beschikking over de toenemende, verschillende onderdelen die nodig zijn. Met drie hefbruggen en een remmentestbank kunnen we onderhoud verlenen aan alle merken caravans. Hierdoor kunnen we ook inspelen op de reparatie van schades van alle merken caravans. Hiervoor hebben we een goede samenwerking met de diverse schadeverzekeringen en de FOCWA.

In onze vernieuwde werkplaats hebben we de beschikking over onder meer een banden-balanceerapparaat, banden-demonteerapparaat, gereedschapkarren en een geluidsarme compressor. Ook de verkochte caravans, nieuw en gebruikt, worden hier aflevering klaargemaakt. Alle gebruikte caravans worden geleverd met BOVAG-garantie.

Verzekering

Na reparatie van de schades handelen we de financiële afhandeling naar de verzekering af voor onze klanten. Bij ons is het monteren van movers, airco’s, satelliet-schotels eerder regel dan uitzondering. Ook daarvoor kunt u dus bij ons terecht!

Wij hebben een samenwerking met Univé en Re-Camp, hierdoor kunnen we alle schades van de onderstaande verzekeringen behandelen.

Openingstijden werkplaats:

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur