Werkplaats in Groningen

Heeft je caravan tijdens de laatste kampeervakantie schade opgelopen? Of is je caravan inmiddels toe aan een onderhoudsbeurt? Schroom dan niet om langs te komen in onze caravan werkplaats in Groningen. In onze uitstekend uitgeruste werkplaats voeren we verschillende werkzaamheden uit voor alle merken caravans. Met een focus op goede service, biedt Strating Caravans al jaren deskundige schadeherstel, BOVAG-keuringen en BOVAG-onderhoudsbeurten. Maak snel een afspraak in onze werkplaats in Groningen en verleng de levensduur van jouw geliefde caravan.

Geniet van goede service en jarenlange ervaring

In onze uitgebreide en professionele werkplaats zorgen we met onze jarenlange ervaring en vakkennis dat de belangrijke zaken van een caravan niet vergeten worden. Denk hierbij aan de banden, remmen en de gasinstallatie, zodat je weer vertrouwd op pad kan gaan. Om alle reparaties aan jouw geliefde caravan goed te laten verlopen, hebben we een chef werkplaats in dienst. Onze chef werkplaats staat garant voor de planning en kwaliteit van onze werkzaamheden. Op die manier kun je erop vertrouwen dat alle reparaties die we uitvoeren voldoen aan de desbetreffende normen.

Geef je caravan regelmatig een onderhoudsbeurt

Om jarenlang plezier van je caravan te hebben, adviseren we om elke twee jaar een uitgebreide BOVAG-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In het tussenliggende jaar is een kleinere onderstelbeurt voldoende. Dit helpt om de conditie van belangrijke onderdelen zoals remmen, schokdempers en banden op peil te houden. Regelmatig onderhoud van jouw caravan voorkomt onaangename verrassingen tijdens de kampeervakantie en draagt bij aan de veiligheid op de weg.

Een werkplaats voor alle merken caravans

In onze uitgebreide werkplaats beschikken we over onder meer een banden-balanceerapparaat, banden-demonteerapparaat, gereedschapskarren en een geluidsarme compressor. Met drie hefbruggen en één remmentestbank kunnen we inmiddels onderhoud verlenen aan alle merken caravans. Het maakt niet uit of je een Fendt, Eriba of Hobby caravan hebt.

Daarnaast kunnen wij ook inspelen op de reparatie van schades van alle merken caravans. Hiervoor hebben we een goede samenwerking met de diverse schadeverzekeringen en de FOCWA. Wil je jouw caravan voorzien van extra voorzieningen? Ook dat is bij ons mogelijk. Bij ons is het monteren van movers, airco’s en satellietschotels eerder regel dan uitzondering.

Strating Caravans regelt de afhandeling met je caravanverzekering

Wanneer je caravan tijdens de kampeervakantie schade heeft opgelopen, wil je natuurlijk niets liever dan dat dit zo snel mogelijk herstelt wordt. Bij Strating Caravans repareren wij niet alleen je geliefde caravan, maar handelen wij na reparatie ook de financiële afhandeling naar de verzekering af voor onze klanten. Na de reparatie van de schade hoef je dus niets meer te regelen met jouw caravanverzekering. Bovendien werken wij al jaren samen met Univé en Re-Camp, waardoor we alle schades van de onderstaande verzekeringen behandelen.