Caravan inkoop

Wil je overstappen naar een kleinere, grotere, of een meer luxueuze caravan? Of heb je een andere reden om je caravan te verkopen, maar zie je op tegen de rompslomp van een verkoop via online verkoopplatforms? Overweeg dan eens om je caravan aan te bieden bij Strating Caravans. Bij ons als betrouwbare caravan inkoper zijn alle merken, types en bouwjaren welkom, ongeacht de schade. Neem snel contact met ons op en krijg een persoonlijk bod voor een zorgeloze verkoopervaring!

Strating Caravans voor de inkoop van caravans

Voor particuliere verkopers van caravans kan het een risico zijn om via Marktplaats te verkopen, vanwege de aanwezigheid van internetcriminelen en oneerlijke kopers. Voorkom deze problemen en kies voor een vlotte verkoop bij Strating Caravans. Wij zijn een bekende caravan inkoper in het noorden van het land en bieden de volgende garanties:

 • Ontvang binnen twee dagen een bod op maat;
 • Een rechtvaardig en marktconform bod voor je caravan;
 • Directe inkoop zonder tussenpersonen;
 • Een veilige, snelle en betrouwbare service;
 • Onmiddellijke betaling en een vrijwaringsbewijs;
 • Ophaalservice bij jou thuis, op de camping of uit de stalling;
 • Erkend door de RDW als caravanbedrijf.

Hoe wordt het persoonlijk bod bepaald?

We realiseren ons bij Strating Caravans dat afscheid nemen van je geliefde caravan moeilijk kan zijn, vooral als je er veel mooie vakantieherinneringen aan te danken hebt. Om die redenen wil je natuurlijk het beste bod voor je caravan. Wij bieden altijd een eerlijk en persoonlijk bod dat we baseren op de volgende zaken:

 • Leeftijd: Jongere caravans hebben vaak minder gebruikssporen en een hogere waarde.
 • Conditie: De staat van de caravan beïnvloedt ons bod. Schade kan de waarde verlagen, maar bij ons is elke gebruikte caravan welkom.
 • Merk en model: Bepaalde merken en modellen staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, wat de waarde verhoogt.
 • Extra’s: Caravans met toevoegingen zoals luifels, fietsendragers of airco zijn meer waard.
 • De markt: Ons bod houdt rekening met de actuele vraag en prijzen in de caravanmarkt, wat kan leiden tot een hoger of lager bod.

 

Een bemiddelingsverkoop door Strating Caravans

Behalve de inkoop van caravans, kun je bij ons ook terecht voor een bemiddelingsverkoop. Hierbij nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het verkopen van je geliefde caravan, van het adverteren en het onderhandelen met potentiële kopers tot aan de uiteindelijke overdracht. Het voordeel hiervan? Je profiteert van ons uitgebreide netwerk en marketingkanalen om je caravan onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Wij ontzorgen je volledig in het verkoopproces, terwijl je tegelijkertijd wel de controle behoud over de uiteindelijke verkoop. Zo spreken we van tevoren een prijs af, wat je minimaal voor je caravan wilt krijgen. Als de caravan voor de afgesproken prijs (of meer) is verkocht, dan wordt het bedrag direct op je rekening gestort. Kies vandaag nog voor een bemiddelingsverkoop bij Strating Caravans en ervaar een zorgeloze manier om je caravan voor de beste prijs te verkopen!

Hulp nodig bij ons inkoopproces?

Bij Strating Caravans zijn we gespecialiseerd in de inkoop van caravans en dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we het verkoopproces veilig, vlot en betrouwbaar gemaakt. Dit betekent dat je zonder stress en alle bijkomende zorgen jouw caravan aan ons kunt verkopen. Mocht je vragen hebben over ons inkoopproces, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen, zodat je binnen 48 uur een rechtvaardig en persoonlijk bod op je caravan kunt verwachten.