Over Strating Carvans

Werken in de wereld van de caravans is er letterlijk met de paplepel ingegoten. Nadat mijn ouders een caravanbedrijf waren begonnen, loop ik sinds mijn tiende jaar dagelijks rond tussen de caravans. Na werkzaam te zijn geweest als verkoper en planner bij twee caravanbedrijven ben ik, samen met mijn vrouw Gezina, op 16 juni 2001 voor mezelf begonnen.

Visie

Strating Caravans is ruim 18 jaar geleden begonnen met de visie om gebruikte caravans te gaan in- en verkopen. Door de onafwendbare groei van de afgelopen jaren, met onder meer de verkoop van nieuwe caravans, streven we er dagelijks naar ons te onderscheiden door kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Eerlijkheid is hierin erg belangrijk, wij kunnen de klant altijd recht in de ogen aankijken. Hierdoor creëren we een vaste groep klanten, die bij elke vraag of onderhoudsbeurt ons altijd weer weet te vinden.

Toekomst

Wij willen de toekomst in met tevreden klanten, die dit als visitekaartje willen uitbrengen. Voor ons is het belangrijk dat we altijd goed contact onderhouden met onze klanten. Zo kunnen wij altijd goed inspelen op de specifieke wensen van de klant, die zich hierdoor op zijn gemak voelt bij ons.

Doelgroep

Onze doelgroep is erg breed. We richten ons dan ook op verschillende behoeftes. Natuurlijk is de aanschaf van een caravan afhankelijk van een aantal onderdelen:

  • Waarvoor wordt de caravan gebruikt?
  • Voor hoeveel personen is de caravan?
  • Is het financieel mogelijk om een nieuwe caravan aan te schaffen?

Een caravan voor u

Heeft u interesse in een nieuwe- of gebruikte caravan? Wij hebben een goede service en een breed assortiment voor een eerlijke prijs.

Ga naar de pagina caravan kopen voor meer informatie over onze caravans.