Hobby caravan Beachy

Met zijn gestroomlijnde uiterlijk en details trekt de Hobby Caravan Beachy alle aandacht op de camping. Maar het gaat bij de Beachy niet alleen om de buitenkant; het interieur is ontworpen met functionaliteit in gedachten. Met slimme opbergoplossingen en handige indelingen biedt deze caravan een comfortabele en praktische leefruimte voor iedere vakantie. Ontdek alle mogelijkheden van de Hobby caravan Beachy bij Strating Caravans!

Comfortabel en gezellig interieur

Stap binnen in de Hobby Caravan Beachy en laat je verrassen door het comfortabele en gezellige interieur. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldig gekozen meubels biedt de Beachy dé ultieme relaxplek na een lange vakantiedag. Of je nu wilt ontspannen op de comfortabele zithoek, genieten van een in de keuken bereide maaltijd of een verfrissende douche wilt nemen in de luxe badkamer; in de Beachy kan het allemaal.

Geavanceerde technologieën voor optimaal comfort

Met geavanceerde technologieën zoals slimme verlichtingssystemen, verwarming en airconditioningsystemen, biedt de Hobby Caravan Beachy bij alle weersomstandigheden comfort. Zo geniet je altijd van een aangename temperatuur en sfeer, zelfs op de warmste of koudste dagen van het jaar.

Geniet van flexibele indelingen

Na een heerlijke wandeling of fietstocht midden in de natuur, is er niets lekkerder dan volledig tot rust te komen in een comfortabele caravan. En laat dit nu juist de belangrijkste eigenschap van de Hobby Beachy caravan zijn. In een handomdraai verander je de flexibele zithoek in een gezellig en comfortabel bed. Dé plek in jouw caravan om in alle rust nog een paar bladzijden in je lievelingsboek te lezen, of direct te genieten van een goede nachtrust!

 

Ontdek alle modellen van de Hobby caravan Beachy

Bij Strating Caravans begrijpen we dat geen kampeerder hetzelfde is. Daarom biedt de Hobby Caravan Beachy een scala aan flexibele indelingen en opties op maat, zodat jij je caravan kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een gezellige caravan voor twee personen of een ruime familiecaravan; de Beachy heeft de perfecte oplossing voor jou.

Hobby Beachy 360

Modeljaar 2024
Slaapplaatsen 3
Leeg gewicht 736 KG
Belastbaar gewicht 1200 KG
Laadvermogen 164 KG
Opbouwlengte 307 CM
Lengte 509 CM
Breedte 217 CM
Hoogte 268 CM
Stahoogte 190 CM

Vanaf €16.700,00

Hobby Beachy 420

Modeljaar 2024
Slaapplaatsen 3
Leeg gewicht 799 KG
Belastbaar gewicht 1200 KG
Laadvermogen 151 KG
Opbouwlengte 432 CM
Lengte 569 CM
Breedte 217 CM
Hoogte 265 CM
Stahoogte 190 CM

Vanaf €17.950,00

Hobby Beachy 450

Modeljaar 2024
Slaapplaatsen 4
Leeg gewicht 816 KG
Belastbaar gewicht 1200 KG
Opbouwlengte 462 CM
Lengte 599 CM
Breedte 217 CM
Hoogte 265 CM
Stahoogte 190 CM

Vanaf €19.200,00

Neem contact op of bezoek onze showroom

Klaar om op avontuur te gaan met de Hobby Caravan Beachy? Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team of breng een bezoek aan onze showroom om deze nieuwe caravan zelf te ervaren. Wil je liever een tweedehands exemplaar? Bekijk dan snel onze caravan occasions. We kijken er altijd naar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte caravan.